Choď na obsah Choď na menu
 


Grammy 2018

Ahojte !

V tomto príspevku by som sa chcela viac zamerať na dizajnérske kúsky speváckych a filmových hviezd tohtoročného odovzdávania hudobných ocenení GRAMMY.

Vybrala som si zopár zaujímavých a pútavých kúskov, bohužiaľ, mnohokrát aj v tom horšom zmysle...

Všetky obrázky k tomuto článku budú umiestnené vo fotoalbume :)

 

1. Takže. ako prvú tu máme známu britskú popovú speváčku a herečku s kosovským pôvodom RITU ORU.                                Jej outfit sa mi celkom páčil, klasickými čiernymi šatami, ktoré v dobrom zmysle zvýraznili jej postavu nič nepokazila .            Elegantné a vkusné :)

 

2. Ako druhú som si vybrala americkú speváčku LADY GAGU, ktorá sa mi  páčila, pretože jej to veľmi pristalo.                          Oblečený mala čierny čipkový overal a pomerne dlhú sukňu spolu s čienymi topánkami.                                                          Topánky mali na môj vkus až príliš vysoké opätky, avšak pri jej pomerne nízkej postave to v každom prípade vyzeralo            veľmi dobre :)

    A čo bolo podľa mňa najkrajšie na celom jej outfite, boli zapletené vlasy do vrkoča v ktorom mala                                            ,,cikcakovito,, prepletenú čiernu šnúrku.

 

3. Tak, ako daľšiu tu máme speváčku PINK ,ktorá určite zaujala, ale mňa v tom zlom zmysle...                                                    Jej outfit sa mi nepáčil, pretože tie ,doslova ,,chlpaté,,  farebné šaty jej vôbec nepristali. A lesklý čierny kožený opasok          tomu vôbec nepomohol, skôr naopak. I keď samotné farby šiat boli skombinované veľmi pekne, bola to POHROMA :(

4. Aby sme tu nemali iba dámske outfity, zaradila som sem aj kanadského speváka a skladateľa SHAWNA MENDESA             Shawn je môj obľúbený spevák, má veľmi peknú tvorbu a jeho koncerty sú takisto veľkým zážitkom. Shawn stavil na             jednoduchosť a zvolil klasické čierne sako s čiernymi nohavicami, čiernymi poltopánkami  a čierno-bielou košeľou.               Jednoducho elegantné :).

5.A nakoniec som sa vám rozhodla ukázať outfit niekoľkonásobného víťaza cien Grammy a havajského skladateľa a speváka BRUNA MARSA. Bruno zaujal už len svojím  kučeravým ,,afrom,, , ktoré sa k jeho sympatickému outfitu veľmi hodil.

Všetky fotografie z Grammys 2018 nájdete vo Fotoalbume :).